Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerveux Ecureuils Incroyables Crocodiles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ekotto passt de bal zonder na te denken. Pergaud rent richting de bal. Nzinkeu verovert de bal door een tackle van achteren. Ekambi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekambi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Ecureuils - Incroyables Crocodiles 1:0

21e minuut.
N`Jie rent richting de bal. Ekambi rent richting de bal. Nzinkeu is nu in balbezit. Ekambi onderschept slim de pass. Ekambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Ecureuils - Incroyables Crocodiles 2:0

22e minuut.
Pergaud onderschept slim de pass. Ekambi rent richting de bal. Sadi verovert de bal door een tackle van achteren. Pergaud verovert de bal door een tackle van achteren. Pergaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Moumié speelt de bal door. Mallon rent richting de bal. Ekotto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ekotto krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Akono kopt de bal weg. N`Joya probeert de bal aan de voet te houden. N`Joya probeert naar een medespeler te passen. Ekambi rent richting de bal. Ekambi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sadi is nu in balbezit. Sadi passt de bal met de wreef. Moluh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eyoum de bal. Eyoum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Ecureuils 46%, Incroyables Crocodiles 54%.
Nerveux Ecureuils - Incroyables Crocodiles 2:0

63e minuut.
Ekotto speelt de bal door. Klungelig pakt Pergaud de bal. Jang speelt de bal door. Ekotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekotto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Moluh geeft de bal voor. Nzinkeu is nu in balbezit. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum draait met de bal, schiet en ... N`Koulou probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moumié rent richting de bal. Moumié passt de bal met de wreef. N`Jie geeft de bal voor. Eyoum rent richting de bal. Eyoum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Ecureuils 59%, Incroyables Crocodiles 41%.
Nerveux Ecureuils - Incroyables Crocodiles 2:0