Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manyu football formation centre Violets Zebres
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Mamoun de bal. Tchana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchana passt de bal in één keer door. Moussambani rent richting de bal. Moussambani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doh heeft problemen om de bal te vangen. Moussambani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Yémy verovert de bal door een tackle van achteren. Yémy passt de bal zonder na te denken. N`Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guele verovert de bal door een tackle van achteren. N`Guele geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tchoungui bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
N`Guele raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Binya komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Dang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dang geeft de bal voor. Binya kopt de bal weg. Tchoungui is nu in balbezit. Tchoungui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hayatou speelt de bal door. Yémy is nu in balbezit. Yémy probeert naar een medespeler te passen. Tchoungui is nu in balbezit. Tchoungui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manyu football formation centre - Violets Zebres 0:1

36e minuut.
Mamoun is nu in balbezit. Biakollo onderschept slim de pass. Tchoungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manyu football formation centre 55%, Violets Zebres 45%.
manyu football formation centre - Violets Zebres 0:1

50e minuut.
Oben probeert naar een medespeler te passen. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo passt de bal zonder na te denken. Tchoungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoungui schiet op doel. Enanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. M`Biayi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamoun is nu in balbezit. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
N`Kong onderschept slim de pass. N`Kong geeft een lange en hoge pass. N`Gom bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani onderschept slim de pass. Moussambani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tchana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colomban komt het veld opgelopen.

66e minuut.
N`Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo onderschept slim de pass. Biakollo passt de bal in één keer door. Tchoungui rent richting de bal. Tchoungui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manyu football formation centre - Violets Zebres 0:2

67e minuut.
Moussambani speelt de bal door. Klungelig pakt Colomban de bal. Tchoungui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchoungui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manyu football formation centre 44%, Violets Zebres 56%.
manyu football formation centre - Violets Zebres 0:2