Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pistache fill moment
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen tragic


18e minuut.
Kaham probeert naar een medespeler te passen. Ekwala is nu in balbezit. Ekwala geeft de bal voor. Mamoun probeert de bal aan de voet te houden. Mamoun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Konamegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Konamegui geeft een lange en hoge pass. Bikoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw rent richting de bal. Abunaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pistache - fill moment 1:0

44e minuut.
Ekwala verovert de bal door een tackle van achteren. Jua onderschept slim de pass. Jua geeft een lange en hoge pass. Mamoun rent richting de bal. Mamoun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 64%, fill moment 36%.
Pistache - fill moment 1:0

46e minuut.
Bikoue probeert naar een medespeler te passen. Tchoungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoungui passt de bal met de wreef. Abunaw rent richting de bal. Abunaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Belinga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abunaw de bal. Jua bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw onderschept slim de pass. Abunaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistache - fill moment 2:0

58e minuut.
Tchuem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jua. Tchuem raakt geblesseerd tijdens het duel. Konamegui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bikoue kopt de bal weg. Tchuem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistache - fill moment 3:0

64e minuut.
Mamoun is nu in balbezit. Kaham verovert de bal door een tackle van achteren. Kaham passt de bal zonder na te denken. Abunaw rent richting de bal. Abunaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Tchuem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jua rent richting de bal. Abunaw verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuem is nu in balbezit. Tchuem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 29%, fill moment 71%.
Pistache - fill moment 3:0