Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fill moment CAMAROUN
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Lam rent richting de bal. Muna onderschept slim de pass. Muna met een sublieme pass. Malenou rent richting de bal. Malenou draait met de bal, schiet en ... Ayankin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Dibango met een snelle inworp. Ayangma is nu in balbezit. Ayangma speelt de bal door. Malenou is nu in balbezit. Malenou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fill moment - CAMAROUN 0:1

13e minuut.
Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jua. Jua krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guamiki controleert de bal met de borst. Djappa is nu in balbezit. Djappa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zame probeert de bal aan de voet te houden. Muna rent richting de bal. Muna passt de bal in één keer door. Malenou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jua rent richting de bal. Muna is nu in balbezit. Muna passt de bal met de wreef. Malenou rent richting de bal. Malenou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Moussono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilamo onderschept slim de pass. Bilamo passt de bal zonder na te denken. Muna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muna haalt uit met een fantastische trap. Ayankin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bakinde de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fill moment 53%, CAMAROUN 47%.
fill moment - CAMAROUN 0:1

46e minuut.
Malenou is nu in balbezit. Djappa is nu in balbezit. Djappa passt de bal met de wreef. Mamoun rent richting de bal. Mamoun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Belinga geeft een hoge lob. Youmessi rent richting de bal. Mamoun onderschept slim de pass. Mamoun haalt uit met een fantastische trap. M`Beh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Pokossi is nu in balbezit. Belinga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayangma. Ayangma krijgt een gele kaart. Belinga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pokossi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Youmessi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fill moment 57%, CAMAROUN 43%.
fill moment - CAMAROUN 0:1