Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incroyables Crocodiles Pistache
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Eyoum onderschept slim de pass. Kaham bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallon verovert de bal door een tackle van achteren. Eyoum is nu in balbezit. Eyoum draait met de bal, schiet en ... Ekoh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Incroyables Crocodiles - Pistache 1:0

29e minuut.
Nzinkeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Konamegui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nzinkeu. Nzinkeu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Konamegui onderschept slim de pass. Mallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum rent richting de bal. Eyoum draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaham verovert de bal door een tackle van achteren. Kaham speelt de bal door. Abunaw rent richting de bal. Abunaw schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incroyables Crocodiles 46%, Pistache 54%.
Incroyables Crocodiles - Pistache 1:0

46e minuut.
Abunaw raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tankoua komt het veld opgelopen.

46e minuut.
N`Jie speelt de bal door. Kaham rent richting de bal. Kaham probeert naar een medespeler te passen. Tankoua rent richting de bal. Tankoua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Incroyables Crocodiles - Pistache 1:1

49e minuut.
Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sadi de bal. Tankoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankoua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kaham rent richting de bal. Kaham geeft een hoge lob. Tankoua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchuem is nu in balbezit. Tchuem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Konamegui de bal. Kaham rent richting de bal. Kaham met een sublieme pass. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum draait met de bal, schiet en ... Ekoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Baban is nu in balbezit. Fonlon onderschept slim de pass. Fonlon speelt de bal door. Tankoua rent richting de bal. Tankoua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. M`Beh komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Konamegui met een sublieme pass. Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon met een sublieme pass. Tankoua is nu in balbezit. Tankoua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incroyables Crocodiles - Pistache 1:2

89e minuut.
Tankoua rent richting de bal. N`Dzengue is nu in balbezit. N`Dzengue geeft de bal voor. Eyoum rent richting de bal. Eyoum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incroyables Crocodiles 71%, Pistache 29%.
Incroyables Crocodiles - Pistache 1:2