Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pistache Incroyables Crocodiles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kaham met een snelle inworp. Mallon rent richting de bal. Konamegui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mallon raakt geblesseerd tijdens het duel. Mallon legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistache - Incroyables Crocodiles 0:1

10e minuut.
Mallon rent richting de bal. Konamegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Konamegui geeft een lange en hoge pass. Abunaw rent richting de bal. Abunaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 39%, Incroyables Crocodiles 61%.
Pistache - Incroyables Crocodiles 0:1

52e minuut.
Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dzengue rent richting de bal. Fonlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fonlon draait met de bal, schiet en ... Akem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pistache - Incroyables Crocodiles 1:1

53e minuut.
Tchankeu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Binya komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Moluh is nu in balbezit. Moluh geeft een lange en hoge pass. Ekoh met een sublieme pass. Nzinkeu kopt de bal weg. Moluh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Konamegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzinkeu verovert de bal door een tackle van achteren. Nzinkeu passt de bal met de wreef. Mallon rent richting de bal. Mallon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nzinkeu heeft problemen om de bal te vangen. Konamegui is nu in balbezit. Mallon onderschept slim de pass. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Meck probeert naar een medespeler te passen. Nzinkeu rent richting de bal. Konamegui rent richting de bal. Tchuem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuem geeft een lange en hoge pass. Akem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Tchuem rent richting de bal. Sadi rent richting de bal. Tchuem is nu in balbezit. Abunaw rent richting de bal. Abunaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sadi is nu in balbezit. Sadi met een sublieme pass. Eyoum rent richting de bal. Eyoum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pistache - Incroyables Crocodiles 1:2

88e minuut.
Konamegui geeft de bal voor. Abunaw rent richting de bal. N`Dzengue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abunaw raakt geblesseerd tijdens het duel. Abunaw kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pistache - Incroyables Crocodiles 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 39%, Incroyables Crocodiles 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pistache - Incroyables Crocodiles 2:2