Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vermillons Chasseurs Violets Zebres
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Mvogo passt de bal in één keer door. Edjoa rent richting de bal. Edjoa passt de bal met de wreef. M`Bous rent richting de bal. M`Bous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
M`Bous probeert de bal met de borst te controleren. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bous bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bous draait met de bal, schiet en ... N`Gom probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vermillons Chasseurs - Violets Zebres 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vermillons Chasseurs 58%, Violets Zebres 42%.
Vermillons Chasseurs - Violets Zebres 1:0

47e minuut.
Aboya met een sublieme pass. Daar is M`Bous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayatou is nu in balbezit. M`Bous onderschept slim de pass. M`Bous haalt uit met een fantastische trap. N`Dembel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vermillons Chasseurs - Violets Zebres 2:0

52e minuut.
M`Bous raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wandji komt het veld opgelopen.

56e minuut.
N`Gom geeft een lange en hoge pass. Enanga kopt de bal weg. Klungelig pakt Ombede de bal. Wandji bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vermillons Chasseurs - Violets Zebres 3:0

85e minuut.
N`Gom geeft een hoge lob. Aboya kan de bal niet met de borst controleren. Biakollo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tchoungui de bal. Tchoungui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moleke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nwawel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Guele met de inworp. Biakollo heeft problemen om de bal te vangen. Biakollo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vermillons Chasseurs 51%, Violets Zebres 49%.
Vermillons Chasseurs - Violets Zebres 3:0