Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pistache Nerveux Ecureuils
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi geeft een hoge lob. Daar is Tchandjeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Joya onderschept slim de pass. N`Joya geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Konamegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Konamegui geeft de bal voor. N`Koulou probeert de bal aan de voet te houden. Abunaw rent richting de bal. Abunaw schiet op doel. Musonge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 43%, Nerveux Ecureuils 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pistache - Nerveux Ecureuils 0:0

51e minuut.
M`Beyo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonlon met een snelle inworp. Tchuem is nu in balbezit. Tchuem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Belinga geeft een hoge lob. N`Joya met een sublieme pass. Daar is Konamegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tchandjeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Akono is nu in balbezit. Fonlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fonlon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 44%, Nerveux Ecureuils 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pistache - Nerveux Ecureuils 0:0