Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violets Zebres CAMAROUN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Biakollo geeft een lange en hoge pass. Bilamo met een sublieme pass. Malenou is nu in balbezit. Malenou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violets Zebres - CAMAROUN 0:1

7e minuut.
Silenu onderschept slim de pass. Silenu geeft een lange en hoge pass. N`Gom probeert de bal met de borst te controleren. Malenou rent richting de bal. Malenou schiet op doel. N`Dembel bokst de bal weg.

13e minuut.
Zame kopt de bal weg. Muna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yémy zijn tegenspeler op de grond. Yémy krijgt een gele kaart. Muna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Muna kan niet meer verder spelen. N`Dé komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bilamo probeert naar een medespeler te passen. Mvogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvogo geeft een lange en hoge pass. Malenou rent richting de bal. Malenou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Biakollo met een sublieme pass. Tchoungui rent richting de bal. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoungui verovert de bal door een tackle van achteren. Tchoungui draait met de bal, schiet en ... M`Beh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

26e minuut.
Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo passt de bal in één keer door. Tchoungui is nu in balbezit. Tchoungui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Violets Zebres - CAMAROUN 1:1

39e minuut.
Ayangma geeft de bal voor. Ombede probeert de bal aan de voet te houden. N`Dé kopt de bal weg. Malenou rent richting de bal. Malenou schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violets Zebres - CAMAROUN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violets Zebres 58%, CAMAROUN 42%.
Violets Zebres - CAMAROUN 1:2

50e minuut.
Silenu geeft een hoge lob. N`Dé rent richting de bal. N`Dé speelt de bal door. Malenou is nu in balbezit. Malenou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zame geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Guele met een snelle inworp. Biakollo rent richting de bal. Biakollo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ombede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Biayi rent richting de bal. M`Biayi geeft een hoge lob. Yémy kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ombede probeert naar een medespeler te passen. Zame rent richting de bal. Zame passt de bal in één keer door. Malenou is nu in balbezit. Malenou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yémy rent richting de bal. Yémy geeft de bal voor. Tchoungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoungui schiet op doel. M`Biayi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mvogo passt de bal in één keer door. Yémy geeft de bal voor. Midjam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoungui onderschept slim de pass. Tchoungui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violets Zebres 47%, CAMAROUN 53%.
Violets Zebres - CAMAROUN 1:2