Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMAROUN Violets Zebres
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
N`Guele probeert naar een medespeler te passen. Hayatou heeft problemen om de bal te vangen. Muna rent richting de bal. Biakollo onderschept slim de pass. Biakollo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMAROUN - Violets Zebres 0:1

19e minuut.
Zame met een sublieme pass. Muna rent richting de bal. Malenou rent richting de bal. Malenou haalt uit met een fantastische trap. N`Dembel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAMAROUN - Violets Zebres 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Sopjeu de bal. Bilamo verovert de bal door een tackle van achteren. Bilamo passt de bal zonder na te denken. Malenou heeft problemen om de bal te vangen. Malenou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
N`Guele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilamo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! N`Guele raakt geblesseerd tijdens het duel. Biakollo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMAROUN - Violets Zebres 1:2

37e minuut.
Hayatou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayangma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muna geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAMAROUN - Violets Zebres 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMAROUN 54%, Violets Zebres 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAMAROUN - Violets Zebres 2:2

54e minuut.
Tchoungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoungui rent richting de bal. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo schiet op doel. M`Beh bokst de bal weg.

61e minuut.
Zame bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo onderschept slim de pass. Biakollo speelt de bal door. Tchoungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoungui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hayatou probeert naar een medespeler te passen. Biakollo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zame. Zame krijgt een gele kaart.

75e minuut.
M`Biayi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Biayi geeft de bal voor. Midjam probeert de bal aan de voet te houden. Biakollo rent richting de bal. Biakollo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yémy speelt de bal door. Zame is nu in balbezit. Zame passt de bal in één keer door. Malenou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMAROUN 64%, Violets Zebres 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAMAROUN - Violets Zebres 2:2