Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vermillons Chasseurs fill moment
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen tragic


3e minuut.
M`Bous speelt de bal door. Edjoa is nu in balbezit. Edjoa probeert naar een medespeler te passen. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vermillons Chasseurs - fill moment 1:0

5e minuut.
M`Bous passt de bal met de wreef. Pokossi rent richting de bal. Pokossi passt de bal zonder na te denken. Mamoun rent richting de bal. Mamoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vermillons Chasseurs - fill moment 1:1

8e minuut.
Mvogo is nu in balbezit. Mvogo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakinde de bal. M`Bous bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bous schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tchoungui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Edjoa met de inworp. M`Bous bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jua bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bous bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bous met een sublieme pass. Baoro is nu in balbezit. Baoro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, N`Konda zal de hoekschop nemen. Mvogo krijgt zijn hoofd ertegen. M`Bous is nu in balbezit. M`Bous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vermillons Chasseurs - fill moment 2:1

40e minuut.
Bakinde rent richting de bal. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakinde. Baoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. M`Bous neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Jua probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vermillons Chasseurs 38%, fill moment 62%.
Vermillons Chasseurs - fill moment 2:1

52e minuut.
M`Bous rent richting de bal. Lam is nu in balbezit. M`Bous verovert de bal door een tackle van achteren. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
M`Bous is nu in balbezit. Baoro rent richting de bal. M`Bous is nu in balbezit. M`Bous haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bikoue de bal onder controle te krijgen. Ayankin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Aboya is nu in balbezit. Aboya geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pokossi de bal onder controle te krijgen. N`Konda bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Konda geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Vermillons Chasseurs - fill moment 3:1

63e minuut.
Aboya geeft de bal voor. Bikoue kopt de bal weg. Daar is Lam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bous rent richting de bal. M`Bous haalt uit met een fantastische trap. Ayankin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Aboya heeft problemen om de bal te vangen. Djappa is nu in balbezit. Djappa met een sublieme pass. Mamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vermillons Chasseurs 37%, fill moment 63%.
Vermillons Chasseurs - fill moment 3:1