Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BUDVA evlom
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Trivunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivunović met een sublieme pass. Ignjatović is nu in balbezit. Petović onderschept slim de pass. Petović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BUDVA - evlom 0:1

11e minuut.
Trivunović rent richting de bal. Petović rent richting de bal. Trivunović is nu in balbezit. Trivunović draait met de bal, schiet en ... Vukoje probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ignjatović rent richting de bal. Ignjatović probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kitić met de inworp. Radulović geeft een hoge lob. Šuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Trivunović onderschept slim de pass. Trivunović passt de bal zonder na te denken. Petović rent richting de bal. Petović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šofran de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Perazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković met een sublieme pass. Bursać bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursać draait met de bal, schiet en ... Unčanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK BUDVA - evlom 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BUDVA 51%, evlom 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BUDVA - evlom 1:1

46e minuut.
Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perazić rent richting de bal. Ognjenović verovert de bal door een tackle van achteren. Babić is nu in balbezit. Babić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bajčeta geeft de bal voor. Inworp. Anđelić met een snelle inworp. Cvjetičanin is nu in balbezit. Cvjetičanin geeft een lange en hoge pass. Šuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BUDVA - evlom 1:2

68e minuut.
Ignjatović verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatović speelt de bal door. Klungelig pakt Babić de bal. Perazić is nu in balbezit. Perazić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Perazić passt de bal in één keer door. Trivunović is nu in balbezit. Trivunović speelt de bal door. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BUDVA - evlom 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BUDVA 55%, evlom 45%.
FK BUDVA - evlom 1:3