Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sang Mingbuk JiSungUnited
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lo-Song heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Lin passt de bal in één keer door. Lee-Joon is nu in balbezit. Lee-Joon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Park-Hyuon met een sublieme pass. Keto is nu in balbezit. Keto probeert naar een medespeler te passen. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yong-Hyun met een snelle inworp. Chan-Hyuong rent richting de bal. Chan-Hyuong geeft de bal voor. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - JiSungUnited 0:1

17e minuut.
Chyu-Hyun is nu in balbezit. Lee-Shin verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin speelt de bal door. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Hatoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin probeert naar een medespeler te passen. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hatoshi rent richting de bal. Lee-Shin verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin speelt de bal door. Son-Li rent richting de bal. Son-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hatoshi rent richting de bal. Lee-Son onderschept slim de pass. Lee-Son speelt de bal door. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Son rent richting de bal. Soo-Kwon rent richting de bal. Soo-Kwon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hyun-Gui de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sang Mingbuk - JiSungUnited 1:1

38e minuut.
Yong-Hyun passt de bal met de wreef. Chan-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Hyuong speelt de bal door. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - JiSungUnited 1:2

40e minuut.
Lee-Shin onderschept slim de pass. Lee-Shin passt de bal zonder na te denken. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li onderschept slim de pass. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - JiSungUnited 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 56%, JiSungUnited 44%.
Sang Mingbuk - JiSungUnited 1:3

47e minuut.
Chyu-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyun passt de bal zonder na te denken. Park-Hyuon speelt de bal door. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap. Kun-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Chan-Hyuong is nu in balbezit. Chan-Hyuong geeft de bal voor. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cheng-Tea de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kwoo-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon onderschept slim de pass. Lee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon verovert de bal door een tackle van achteren. Soo-Kwon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Wang-Kwoo rent richting de bal. Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Son-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chan-Hyuong geeft een hoge lob. Lee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Son met een sublieme pass. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cheng-Young met een harde bal richting middenveld. Lo-Song is nu in balbezit. Lo-Song geeft een lange en hoge pass. Cheng-Young kopt de bal weg. Kun-Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 69%, JiSungUnited 31%.
Sang Mingbuk - JiSungUnited 1:3