Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Anyeng Heesong Soccer Club Deagu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sung-Li probeert naar een medespeler te passen. Joon-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Joon passt de bal in één keer door. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dae-Kyung de bal onder controle te krijgen. Keto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Anyeng Heesong - Soccer Club Deagu 1:0

15e minuut.
Chyu-Hyun rent richting de bal. Hwan-Sun rent richting de bal. Chyu-Hyun maakt een afschuwelijke overtreding. Hwan-Sun raakt geblesseerd tijdens het duel. Li zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Joon-Joon met een snelle inworp. Sung-Li met een sublieme pass. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Keto bokst de bal weg.

27e minuut.
Chyu-Hyun rent richting de bal. Chyu-Hyun passt de bal met de wreef. Son-Li is nu in balbezit. Joon rent richting de bal. Joon draait met de bal, schiet en ... Hwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Anyeng Heesong - Soccer Club Deagu 1:1

31e minuut.
Li rent richting de bal. Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Joon speelt de bal door. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chyu-Hyun passt de bal in één keer door. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon speelt de bal door. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hwan met een harde bal richting middenveld. Lo-Kwoo is nu in balbezit. Sung-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sung-Li krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ling-Cheng probeert naar een medespeler te passen. Joon-Joon is nu in balbezit. Hayen is nu in balbezit. Joon-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Joon speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lo-Kwoo is nu in balbezit. Joon-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Joon met een sublieme pass. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel. Keto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Anyeng Heesong 49%, Soccer Club Deagu 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Anyeng Heesong - Soccer Club Deagu 1:1

60e minuut.
Ling-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Cheng geeft de bal voor. Dae-Kyung heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Uk-Byung speelt de bal door. Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo passt de bal met de wreef. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Chyu-Hyun onderschept slim de pass. Chyu-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Anyeng Heesong 55%, Soccer Club Deagu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Anyeng Heesong - Soccer Club Deagu 1:1