Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Silesian Pirates Sang Mingbuk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cheng-Tea geeft een lange en hoge pass. Han-Hyun rent richting de bal. Cheng-Lin begaat een overtreding. Cheng-Lin krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ling-Hyuong onderschept slim de pass. Ling-Hyuong passt de bal zonder na te denken. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki draait met de bal, schiet en ... Kun-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Sang Mingbuk 1:0

6e minuut.
Lee-Joon met een sublieme pass. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Tae speelt de bal door. Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Joon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Soo-Kwon rent richting de bal. Lee-Joon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee-Tae. Lee-Tae krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jae-Gui met de inworp. Keto geeft een hoge lob. Soo-Kwon rent richting de bal. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap. Hwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Silesian Pirates - Sang Mingbuk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 62%, Sang Mingbuk 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Silesian Pirates - Sang Mingbuk 1:1

49e minuut.
Inworp. Dae-Sun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soo-Doo speelt de bal door. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Sang Mingbuk 2:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Chyu-Hyun de bal onder controle te krijgen. Park-Hyuon is nu in balbezit. Suzuki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suzuki krijgt een gele kaart. Park-Hyuon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Park-Hyuon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soo-Kwon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joon. Joon krijgt een gele kaart. Soo-Kwon raakt geblesseerd tijdens het duel. Hatoshi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Silesian Pirates - Sang Mingbuk 2:2

53e minuut.
Hwan trapt de bal weg van het doel. Soo-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Doo probeert naar een medespeler te passen. Suzuki rent richting de bal. Suzuki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Suzuki de bal. Chyu-Hyun onderschept slim de pass. Chyu-Hyun passt de bal zonder na te denken. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Sang Mingbuk 2:3

58e minuut.
Soo-Kwon is nu in balbezit. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon rent richting de bal. Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Joon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cheng-Tea geeft een lange en hoge pass. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatoshi begaat een overtreding. Ling-Hyuong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ling-Hyuong met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Keto met een sublieme pass. Soo-Kwon rent richting de bal. Ling-Hyuong onderschept slim de pass. Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Joon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 59%, Sang Mingbuk 41%.
FC Silesian Pirates - Sang Mingbuk 2:3