Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Club Deagu Wonchunn Kwoo-Chu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Wang-Kwo probeert naar een medespeler te passen. Kwon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kyung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwon-Li is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Park-Young kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lo-Kwoo met een sublieme pass. Ling-Hyuong rent richting de bal. Son-Li onderschept slim de pass. Joon rent richting de bal. Joon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Deagu 52%, Wonchunn Kwoo-Chu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccer Club Deagu - Wonchunn Kwoo-Chu 0:0

48e minuut.
Chyu-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyun met een sublieme pass. Son-Li rent richting de bal. Joon rent richting de bal. Joon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kwon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung onderschept slim de pass. Jung speelt de bal door. Son-Li rent richting de bal. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Club Deagu - Wonchunn Kwoo-Chu 1:0

56e minuut.
Tae-Gui passt de bal zonder na te denken. Han-Won rent richting de bal. Hokkido bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Won verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Won geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kwon-Li is nu in balbezit. Dae-Kyung onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wang-Kwo. Wang-Kwo krijgt een gele kaart. Dae-Kyung moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dae-Kyung kan niet meer verder spelen. Wang-Ying komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chyu-Hyun passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Hyuong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doyashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyashi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Deagu 53%, Wonchunn Kwoo-Chu 47%.
Soccer Club Deagu - Wonchunn Kwoo-Chu 1:0