Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonchunn Kwoo-Chu Soccer Club Deagu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kyung-Doo trapt de bal weg van het doel. Ling-Hyuong kopt de bal weg. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Young rent richting de bal. Park-Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wang-Kin is nu in balbezit. Hayen begaat een overtreding. Wang-Kin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wang-Kin komt bij de bal en schiet. Jung kopt de bal weg. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Wang-Kin speelt de bal door. Tae-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joon krijgt een gele kaart. Tae-Gui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tae-Gui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dae-Kyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwon-Li maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wang-Kin rent richting de bal. Wang-Kin geeft een lange en hoge pass. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Li is nu in balbezit. Kwon-Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kyu-Lin heeft problemen om de bal te vangen. Kyu-Lin geeft de bal voor. Han-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Won schiet op doel. Hiu-Wong probeert de bal aan de voet te houden. Cheng-Hyuon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong met een sublieme pass. Hayen rent richting de bal. Kwon-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wonchunn Kwoo-Chu - Soccer Club Deagu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonchunn Kwoo-Chu 39%, Soccer Club Deagu 61%.
Wonchunn Kwoo-Chu - Soccer Club Deagu 1:0

84e minuut.
Hayen rent richting de bal. Hayen met een sublieme pass. Hayen rent richting de bal. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonchunn Kwoo-Chu - Soccer Club Deagu 1:1

87e minuut.
Han-Won met een snelle inworp. Klungelig pakt Joon de bal. Joon passt de bal zonder na te denken. Hayen is nu in balbezit. Hayen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonchunn Kwoo-Chu 49%, Soccer Club Deagu 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wonchunn Kwoo-Chu - Soccer Club Deagu 1:1