Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuch Mingek 96.Anyeng Heesong
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Cheng-Chen speelt de bal door. Klungelig pakt Hwan-Sun de bal. Hayen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hwan-Sun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bum-Kun met een snel genomen vrije trap. Hayun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sung-Li rent richting de bal. Sung-Li probeert naar een medespeler te passen. Ling-Cheng controleert de bal met de borst. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang draait met de bal, schiet en ... Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hwan-Wang is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wang-Hyuong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bum-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Wang is nu in balbezit. Hwan-Wang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ling-Cheng is nu in balbezit. Sung-Li is nu in balbezit. Sung-Li passt de bal in één keer door. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 55%, 96.Anyeng Heesong 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poohangbuch Mingek - 96.Anyeng Heesong 0:0

54e minuut.
Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo geeft de bal voor. Hwan-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wang haalt uit met een fantastische trap. Hwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - 96.Anyeng Heesong 1:0

71e minuut.
Kun-Bum rent richting de bal. Kun-Bum geeft de bal voor. Ling-Cheng kopt de bal weg. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 63%, 96.Anyeng Heesong 37%.
Poohangbuch Mingek - 96.Anyeng Heesong 1:0