Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiSungUnited FC Silesian Pirates
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lee-Son passt de bal zonder na te denken. Wang-Kwoo is nu in balbezit. Wang-Kwoo passt de bal in één keer door. Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 1:0

7e minuut.
Han-Hyun rent richting de bal. Chan-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Hyuong speelt de bal door. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Hwan bokst de bal weg. Klungelig pakt Kwoon-Son de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 2:0

8e minuut.
Hwan-Hyuong kopt de bal weg. Daar is Lee-Shin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzuki begaat een overtreding. Suzuki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ling-Hyuong kopt de bal weg. Daar is Lee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Shin probeert naar een medespeler te passen. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lee-Son passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ling-Hyuong de bal. Ling-Hyuong geeft een lange en hoge pass. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lo-Song kopt de bal weg. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Lee-Shin verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yong-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kim onderschept slim de pass. Wang-Kwoo rent richting de bal. Dae-Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Kim geeft een lange en hoge pass. Sung-Kuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jae-Gui onderschept slim de pass. Jae-Gui speelt de bal door. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki schiet op doel. Sung-Kuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 2:1

43e minuut.
Chan-Hyuong geeft de bal voor. Hwan-Do kopt de bal weg. Chan-Hyuong geeft een hoge lob. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiSungUnited 43%, FC Silesian Pirates 57%.
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 2:1

48e minuut.
Daar is Hwan-Do, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Hyuong is nu in balbezit. Chan-Hyuong geeft een hoge lob. Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 3:1

55e minuut.
Dae-Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Kim geeft een lange en hoge pass. Kwoo-Sun is nu in balbezit. Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dae-Kim met een sublieme pass. Klungelig pakt Han-Hyun de bal. Lee-Shin speelt de bal door. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Han-Hyun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chan-Hyuong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Kwoo is nu in balbezit. Wang-Kwoo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ling-Hyuong geeft de bal voor. Kwoo-Sun rent richting de bal. Kwoo-Sun speelt de bal door. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 4:1

71e minuut.
Lo-Song speelt de bal door. Lee-Shin met een sublieme pass. Hwan-Do is nu in balbezit. Son-Li rent richting de bal. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hwan trapt de bal weg van het doel. Wang-Kwoo geeft een hoge lob. Ling-Hyuong probeert de bal aan de voet te houden. Son-Li rent richting de bal. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lee-Shin heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Shin met een sublieme pass. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Do probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin met een sublieme pass. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Lee-Tae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin speelt de bal door. Son-Li rent richting de bal. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 5:1

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hwan niet meer kan verder spelen. Hokido komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiSungUnited 26%, FC Silesian Pirates 74%.
JiSungUnited - FC Silesian Pirates 5:1