Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim go kim Sang Mingbuk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Wang-Li met een sublieme pass. Hiu-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kyuong is nu in balbezit. Sun-Kyuong draait met de bal, schiet en ... Cheng-Tea probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Kun-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cheng-Tea heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Chyu-Hyun kopt de bal weg. Klungelig pakt Soo-Kwon de bal. Soo-Kwon met een sublieme pass. Hatoshi is nu in balbezit. Hatoshi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Park probeert de bal aan de voet te houden. Soo-Kwon is nu in balbezit. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kim go kim - Sang Mingbuk 0:1

17e minuut.
Hokido geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Li met een snelle inworp. Yang-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Choi-Kim passt de bal met de wreef. Hwan-Sun is nu in balbezit. Hwan-Sun geeft een lange en hoge pass. Hiu-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Do draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Park-Hyuon met een sublieme pass. Hiu-Do heeft problemen om de bal te vangen. Hatoshi is nu in balbezit. Hiu-Do onderschept slim de pass. Hiu-Do draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cheng-Tea met een harde bal richting middenveld. Wang-Li kopt de bal weg. Sun-Kyuong is nu in balbezit. Sun-Kyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim go kim - Sang Mingbuk 1:1

35e minuut.
Hatoshi heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Kyuong rent richting de bal. Sun-Kyuong passt de bal in één keer door. Hiu-Do rent richting de bal. Hiu-Do schiet op doel. Kun-Lee bokst de bal weg.

44e minuut.
Soo-Kwon verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Joon is nu in balbezit. Soo-Kwon is nu in balbezit. Lee-Joon is nu in balbezit. Lee-Joon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim go kim 42%, Sang Mingbuk 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kim go kim - Sang Mingbuk 1:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Wang-Li de bal onder controle te krijgen. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon met een sublieme pass. Daar is Soo-Kwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Kwon draait met de bal, schiet en ... Lee-Hon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Park met een sublieme pass. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li geeft een lange en hoge pass. Hiu-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Do schiet op doel. Kun-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Hokido onderschept slim de pass. Wang-Li rent richting de bal. Sun-Kyuong is nu in balbezit. Sun-Kyuong schiet op doel. Kun-Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kim go kim - Sang Mingbuk 2:1

78e minuut.
Daar is Wang-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Joon rent richting de bal. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Joon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cheng-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kyuong onderschept slim de pass. Sun-Kyuong speelt de bal door. Hiu-Do is nu in balbezit. Hiu-Do draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim go kim 53%, Sang Mingbuk 47%.
kim go kim - Sang Mingbuk 2:1