Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuch Mingek Soccer Club Deagu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Klungelig pakt Hakihra de bal. Chyu-Hyun rent richting de bal. Chyu-Hyun geeft een hoge lob. Han-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Won geeft een hoge lob. Hayun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Son-Li rent richting de bal. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - Soccer Club Deagu 0:1

12e minuut.
Kun-Bum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sung-Sung komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Hayen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lo-Kwoo met een snelle inworp. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hakihra raakt geblesseerd tijdens het duel. Hakihra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kyung-Doo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poohangbuch Mingek - Soccer Club Deagu 1:1

25e minuut.
Hakihra passt de bal zonder na te denken. Lee-Hong is nu in balbezit. Lee-Hong met een sublieme pass. Hakihra rent richting de bal. Hakihra geeft een lange en hoge pass. Kyung-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sung-Sung rent richting de bal. Sung-Sung geeft een hoge lob. Jung kopt de bal weg. Wang-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Hayen met de inworp. Sung-Sung is nu in balbezit. Joon onderschept slim de pass. Joon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 43%, Soccer Club Deagu 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poohangbuch Mingek - Soccer Club Deagu 1:1

47e minuut.
Joon is nu in balbezit. Sung-Sung onderschept slim de pass. Sung-Sung geeft de bal voor. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - Soccer Club Deagu 2:1

71e minuut.
Kyu-Lin met een snelle inworp. Joon is nu in balbezit. Joon probeert naar een medespeler te passen. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lo-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Hwan-Wang rent richting de bal. Hayen is nu in balbezit. Hwan-Wang onderschept slim de pass. Hwan-Wang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 46%, Soccer Club Deagu 54%.
Poohangbuch Mingek - Soccer Club Deagu 2:1