Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonchunn Kwoo-Chu 96.Anyeng Heesong
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Chan-Bum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Kwo is nu in balbezit. Li begaat een overtreding. Li krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Yang-Do is nu in balbezit. Uk-Byung rent richting de bal. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonchunn Kwoo-Chu - 96.Anyeng Heesong 0:1

18e minuut.
Ling-Hyuong geeft een lange en hoge pass. Doyashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Cheng verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Li onderschept slim de pass. Kwon-Li draait met de bal, schiet en ... Hwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonchunn Kwoo-Chu - 96.Anyeng Heesong 1:1

20e minuut.
Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Joon onderschept slim de pass. Joon-Joon probeert naar een medespeler te passen. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel. Cheng-Hyuon bokst de bal weg. Daar is Hiu-Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Won-Joon probeert de bal aan de voet te houden. Tae-Gui is nu in balbezit. Uk-Byung is nu in balbezit. Tae-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Gui geeft de bal voor. Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hwan met een harde bal richting middenveld. Tae-Gui kopt de bal weg. Park-Young rent richting de bal. Park-Young schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sung-Li rent richting de bal. Sung-Li passt de bal met de wreef. Park-Young rent richting de bal. Park-Young haalt uit met een fantastische trap. Hwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonchunn Kwoo-Chu - 96.Anyeng Heesong 2:1

36e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hiu-Wong zijn tegenspeler op de grond. Uk-Byung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Li met een snel genomen vrije trap. Cheng-Hyuon met een sublieme pass. Kwon-Li rent richting de bal. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonchunn Kwoo-Chu 49%, 96.Anyeng Heesong 51%.
Wonchunn Kwoo-Chu - 96.Anyeng Heesong 2:1

50e minuut.
Doyashi passt de bal zonder na te denken. Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Uk-Byung onderschept slim de pass. Uk-Byung met een sublieme pass. Hwan-Sun met een sublieme pass. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wang-Kwo met een snelle inworp. Park-Young geeft een hoge lob. Ling-Cheng probeert de bal aan de voet te houden. Doyashi rent richting de bal. Doyashi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Li passt de bal zonder na te denken. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ling-Hyuong krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sung-Li geeft een lange en hoge pass. Hwan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sun geeft de bal voor. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonchunn Kwoo-Chu 56%, 96.Anyeng Heesong 44%.
Wonchunn Kwoo-Chu - 96.Anyeng Heesong 2:1