Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Anyeng Heesong Wonchunn Kwoo-Chu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doyashi met een snelle inworp. Park-Young is nu in balbezit. Park-Young haalt uit met een fantastische trap. Hwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Anyeng Heesong - Wonchunn Kwoo-Chu 0:1

24e minuut.
Hanuto rent richting de bal. Ling-Hyuong onderschept slim de pass. Hanuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
96.Anyeng Heesong - Wonchunn Kwoo-Chu 0:2

30e minuut.
Park-Young rent richting de bal. Jee-Lee begaat een overtreding. Park-Young is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tae-Gui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwon-Li is nu in balbezit. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Won-Joon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Anyeng Heesong - Wonchunn Kwoo-Chu 0:3

37e minuut.
Tae-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Gui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tae-Gui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Anyeng Heesong 57%, Wonchunn Kwoo-Chu 43%.
96.Anyeng Heesong - Wonchunn Kwoo-Chu 0:3

50e minuut.
Ling-Hyuong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wang-Kwo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Won-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Young onderschept slim de pass. Kwon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Anyeng Heesong - Wonchunn Kwoo-Chu 0:4

74e minuut.
Wang-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung is nu in balbezit. Wang-Kwo begaat een overtreding. Wang-Kwo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Anyeng Heesong 51%, Wonchunn Kwoo-Chu 49%.
96.Anyeng Heesong - Wonchunn Kwoo-Chu 0:4