Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonchunn Kwoo-Chu Sang Mingbuk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Lee-Joon is nu in balbezit. Lee-Joon passt de bal zonder na te denken. Soo-Kwon is nu in balbezit. Soo-Kwon draait met de bal, schiet en ... Cheng-Hyuon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonchunn Kwoo-Chu - Sang Mingbuk 0:1

36e minuut.
Kwon-Li is nu in balbezit. Cheng-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Young geeft de bal voor. Soo-Kwon rent richting de bal. Soo-Kwon schiet op doel. Cheng-Hyuon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonchunn Kwoo-Chu - Sang Mingbuk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonchunn Kwoo-Chu 54%, Sang Mingbuk 46%.
Wonchunn Kwoo-Chu - Sang Mingbuk 0:2

48e minuut.
Kyung-Li is nu in balbezit. Chyu-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Hyun passt de bal met de wreef. Soo-Kwon is nu in balbezit. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Hyuon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hokido geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Kin met de inworp. Kyung-Li is nu in balbezit. Kyung-Li geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Tae-Gui onderschept slim de pass. Tae-Gui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wang-Kin de bal. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Keto passt de bal zonder na te denken. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon probeert naar een medespeler te passen. Soo-Kwon is nu in balbezit. Soo-Kwon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonchunn Kwoo-Chu 52%, Sang Mingbuk 48%.
Wonchunn Kwoo-Chu - Sang Mingbuk 0:2