Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sang Mingbuk Wonchunn Kwoo-Chu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Keto passt de bal zonder na te denken. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong passt de bal met de wreef. Kwon-Li is nu in balbezit. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap. Kun-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Hatoshi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Kin met de inworp. Park-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ling-Hyuong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheng-Lin met de inworp. Daar is Lee-Joon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Joon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - Wonchunn Kwoo-Chu 1:0

12e minuut.
Hokido bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokido passt de bal met de wreef. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Young rent richting de bal. Park-Young draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tae-Gui passt de bal in één keer door. Chyu-Hyun is nu in balbezit. Chyu-Hyun passt de bal in één keer door. Daar is Ling-Hyuong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Kun-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Chan-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Lin is nu in balbezit. Chan-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Bum geeft de bal voor. Doyashi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 56%, Wonchunn Kwoo-Chu 44%.
Sang Mingbuk - Wonchunn Kwoo-Chu 1:0

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doyashi zal de hoekschop nemen. Wang-Kin is nu in balbezit. Kwon-Li rent richting de bal. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap. Kun-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sang Mingbuk - Wonchunn Kwoo-Chu 1:1

77e minuut.
Hokido is nu in balbezit. Hokido geeft de bal voor. Park-Hyuon kopt de bal weg. Kwon-Li probeert de bal aan de voet te houden. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 48%, Wonchunn Kwoo-Chu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sang Mingbuk - Wonchunn Kwoo-Chu 1:1