Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuch Mingek JiSungUnited
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.8
matig Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Lee-Hong kopt de bal weg. Wang-Kwoo met een sublieme pass. Daar is Yong-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lo-Kwoo met een sublieme pass. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee-Son. Lee-Son krijgt een gele kaart. Lo-Kwoo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sung-Sung komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Wang-Kwoo geeft de bal voor. Son-Li is nu in balbezit. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - JiSungUnited 0:1

18e minuut.
Cheng-Chen passt de bal met de wreef. Wang-Hyuong rent richting de bal. Wang-Hyuong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hwan-Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Wang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cheng-Chen passt de bal met de wreef. Wang-Kwoo is nu in balbezit. Wang-Kwoo met een sublieme pass. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ... Hayun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Chan-Hyuong rent richting de bal. Chan-Hyuong geeft een hoge lob. Daar is Lee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - JiSungUnited 0:2

44e minuut.
Hakihra is nu in balbezit. Lee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Son passt de bal in één keer door. Son-Li rent richting de bal. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 67%, JiSungUnited 33%.
Poohangbuch Mingek - JiSungUnited 0:2

46e minuut.
Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo met een sublieme pass. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Joon-Kyung de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - JiSungUnited 0:3

63e minuut.
Lee-Son rent richting de bal. Lee-Son met een sublieme pass. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Shin onderschept slim de pass. Lee-Shin schiet op doel. Hayun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 61%, JiSungUnited 39%.
Poohangbuch Mingek - JiSungUnited 0:3