Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiSungUnited Poohangbuch Mingek
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten average
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Yong-Hyun geeft de bal voor. Daar is Hayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Hyuong probeert naar een medespeler te passen. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chan-Hyuong is nu in balbezit. Chan-Hyuong geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Joon-Kyung de bal onder controle te krijgen. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Hayun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - Poohangbuch Mingek 1:0

26e minuut.
Cheng-Chen probeert naar een medespeler te passen. Son-Li rent richting de bal. Joon-Kyung is nu in balbezit. Son-Li onderschept slim de pass. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - Poohangbuch Mingek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiSungUnited 50%, Poohangbuch Mingek 50%.
JiSungUnited - Poohangbuch Mingek 2:0

55e minuut.
Wang-Hyuong geeft een lange en hoge pass. Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lee-Shin speelt de bal door. Daar is Son-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Ying legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Son-Li is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lee-Shin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lo-Song kopt de bal weg. Lee-Shin heeft problemen om de bal te vangen. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Hayun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - Poohangbuch Mingek 3:0

75e minuut.
Park-Hyuon verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Hyuon passt de bal zonder na te denken. Cheng-Chen heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Shin verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Wang-Kwoo passt de bal met de wreef. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Son-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Son-Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lee-Son passt de bal zonder na te denken. Son-Li is nu in balbezit. Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin schiet op doel. Hayun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiSungUnited 34%, Poohangbuch Mingek 66%.
JiSungUnited - Poohangbuch Mingek 3:0