Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Silesian Pirates Soccer Club Deagu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Han-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Kyu-Lin onderschept slim de pass. Kyu-Lin speelt de bal door. Hayen rent richting de bal. Hayen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hayen geeft de bal voor. Chyu-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Dae-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Doo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo passt de bal met de wreef. Hayen rent richting de bal. Hayen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jae-Gui speelt de bal door. Dae-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kim probeert naar een medespeler te passen. Soo-Doo is nu in balbezit. Soo-Doo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Chyu-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Hyun met een sublieme pass. Hayen is nu in balbezit. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Soccer Club Deagu 0:1

27e minuut.
Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kim onderschept slim de pass. Dae-Kim met een sublieme pass. Soo-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Doo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Silesian Pirates - Soccer Club Deagu 1:1

32e minuut.
Hayen kopt de bal weg. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ling-Hyuong krijgt een gele kaart. Joon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Joon kan niet meer verder spelen. Hokido komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 44%, Soccer Club Deagu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Silesian Pirates - Soccer Club Deagu 1:1

68e minuut.
Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo passt de bal met de wreef. Hayen is nu in balbezit. Hayen schiet op doel. Hwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Lo-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Doo rent richting de bal. Soo-Doo speelt de bal door. Dae-Kim rent richting de bal. Dae-Kim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hayen is nu in balbezit. Hokido bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokido bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Soccer Club Deagu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 56%, Soccer Club Deagu 44%.
FC Silesian Pirates - Soccer Club Deagu 1:2