Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiSungUnited Wonchunn Kwoo-Chu
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin speelt de bal door. Son-Li rent richting de bal. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Hiu-Wong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Hyuon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lee-Son geeft de bal voor. Daar is Chan-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Bum passt de bal met de wreef. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wang-Kin controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yong-Hyun met een snelle inworp. Daar is Chan-Hyuong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Hyuong geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Wang-Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kin passt de bal in één keer door. Lee-Son is nu in balbezit. Kwon-Li onderschept slim de pass. Kwon-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chan-Bum geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chan-Hyuong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - Wonchunn Kwoo-Chu 1:0

39e minuut.
Lo-Song zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Shin is nu in balbezit. Ling-Hyuong rent richting de bal. Lee-Shin verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiSungUnited 28%, Wonchunn Kwoo-Chu 72%.
JiSungUnited - Wonchunn Kwoo-Chu 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Chan-Bum de bal. Chan-Hyuong onderschept slim de pass. Chan-Hyuong geeft een hoge lob. Son-Li rent richting de bal. Son-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - Wonchunn Kwoo-Chu 2:0

55e minuut.
Yong-Hyun probeert de bal aan de voet te houden. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong rent richting de bal. Lee-Shin verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - Wonchunn Kwoo-Chu 3:0

64e minuut.
Ling-Hyuong is nu in balbezit. Lee-Shin onderschept slim de pass. Klungelig pakt Son-Li de bal. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Cheng-Hyuon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiSungUnited - Wonchunn Kwoo-Chu 4:0

82e minuut.
Cheng-Hyuon trapt de bal weg van het doel. Kyung-Li kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwoo-Sun de bal. Kwon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Li haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin onderschept slim de pass. Lee-Shin passt de bal in één keer door. Son-Li heeft problemen om de bal te vangen. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiSungUnited 41%, Wonchunn Kwoo-Chu 59%.
JiSungUnited - Wonchunn Kwoo-Chu 4:0