Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sang Mingbuk Poohangbuch Mingek
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


30e minuut.
Hokido is nu in balbezit. Hakihra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hokido is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hokido met een snel genomen vrije trap. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hayun bokst de bal weg.

39e minuut.
Keto probeert de bal met de borst te controleren. Keto geeft de bal voor. Hayen is nu in balbezit. Soo-Kwon onderschept slim de pass. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - Poohangbuch Mingek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 38%, Poohangbuch Mingek 62%.
Sang Mingbuk - Poohangbuch Mingek 1:0

52e minuut.
Keto bereikt de bal nog maar net als eerste. Keto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lee-Joon de bal onder controle te krijgen. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hakihra rent richting de bal. Hwan-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokido met een sublieme pass. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kun-Lee trapt de bal weg. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon passt de bal met de wreef. Soo-Kwon is nu in balbezit. Soo-Kwon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - Poohangbuch Mingek 2:0

79e minuut.
Hakihra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hwan-Wang de bal. Kun-Bum speelt de bal door. Daar is Hakihra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakihra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cheng-Lin geeft een hoge lob. Chyu-Hyun rent richting de bal. Chyu-Hyun passt de bal met de wreef. Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - Poohangbuch Mingek 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 38%, Poohangbuch Mingek 62%.
Sang Mingbuk - Poohangbuch Mingek 3:0