Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuch Mingek Sang Mingbuk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Hokkade bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Joon is nu in balbezit. Lee-Joon passt de bal zonder na te denken. Soo-Kwon is nu in balbezit. Soo-Kwon schiet op doel. Hayun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ling-Yang onderschept slim de pass. Ling-Yang probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Wang heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Wang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cheng-Young de bal onder controle te krijgen. Kun-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - Sang Mingbuk 1:0

19e minuut.
Cheng-Lin is nu in balbezit. Cheng-Lin passt de bal in één keer door. Daar is Cheng-Chen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Kwon rent richting de bal. Soo-Kwon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hokkade rent richting de bal. Hayen verovert de bal door een tackle van achteren. Hayen passt de bal in één keer door. Hwan-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheng-Young heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Yang is nu in balbezit. Ling-Yang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 66%, Sang Mingbuk 34%.
Poohangbuch Mingek - Sang Mingbuk 1:0

46e minuut.
Soo-Kwon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hokkade de bal. Hwan-Wang rent richting de bal. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Mingek - Sang Mingbuk 2:0

55e minuut.
Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Joon passt de bal in één keer door. Wang-Ying is nu in balbezit. Soo-Kwon verovert de bal door een tackle van achteren. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap. Hayun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Cheng-Young geeft de bal voor. Klungelig pakt Kun-Bum de bal. Kun-Bum speelt de bal door. Hwan-Wang is nu in balbezit. Hwan-Wang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Mingek 39%, Sang Mingbuk 61%.
Poohangbuch Mingek - Sang Mingbuk 2:0