Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim go kim Soccer Club Deagu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sun-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Hyun passt de bal zonder na te denken. Joon is nu in balbezit. Joon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Kyu-Lin met de inworp. Joon controleert de bal met de borst. Joon geeft een hoge lob. Son-Li maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hayen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hayen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kim go kim - Soccer Club Deagu 0:1

17e minuut.
Hiu-Do speelt de bal door. Daar is Sun-Kyuong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Son-Li rent richting de bal. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Choi-Kim kopt de bal weg. Lo-Kwoo rent richting de bal. Wang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Do schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kyu-Lin kopt de bal weg. Daar is Lo-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayen rent richting de bal. Sun-Kyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Kyuong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Choi-Kim onderschept slim de pass. Sun-Kyuong is nu in balbezit. Sun-Kyuong passt de bal zonder na te denken. Hiu-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Do draait met de bal, schiet en ... Kyung-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Chyu-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Hyun geeft een hoge lob. Inworp. Choi-Ling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sun-Kyuong geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim go kim 53%, Soccer Club Deagu 47%.
kim go kim - Soccer Club Deagu 0:1

56e minuut.
Kyu-Lin onderschept slim de pass. Kyu-Lin passt de bal met de wreef. Son-Li rent richting de bal. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. Lee-Hon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lo-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Kwoo met een sublieme pass. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jae-byung de bal onder controle te krijgen. Lee-Hon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Yang-Hyun de bal. Hayen rent richting de bal. Hayen geeft een lange en hoge pass. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyu-Hyun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han-Won rent richting de bal. Han-Won geeft een lange en hoge pass. Daar is Son-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kim go kim - Soccer Club Deagu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim go kim 56%, Soccer Club Deagu 44%.
kim go kim - Soccer Club Deagu 0:2