Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim go kim Poohangbuch Mingek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
3 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Yang-Hyun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Chen is nu in balbezit. Sun-Kyuong onderschept slim de pass. Sun-Kyuong speelt de bal door. Hiu-Do rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wang-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Li onderschept slim de pass. Cheng-Chen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Chen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Choi-Ling met de inworp. Sun-Kyuong is nu in balbezit. Sun-Kyuong geeft de bal voor. Klungelig pakt Hiu-Do de bal. Wang-Ying verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Choi-Kim heeft problemen om de bal te vangen. Choi-Kim met een sublieme pass. Hiu-Do rent richting de bal. Sun-Kyuong rent richting de bal. Sun-Kyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kim go kim - Poohangbuch Mingek 1:0

27e minuut.
Wang-Li is nu in balbezit. Hakihra verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Li maakt een afschuwelijke overtreding. Wang-Li krijgt een gele kaart. Hakihra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Lee-Hon trapt de bal weg. Kun-Bum kopt de bal weg. Daar is Choi-Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra draait met de bal, schiet en ... Lee-Hon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim go kim - Poohangbuch Mingek 1:1

42e minuut.
Li passt de bal met de wreef. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra geeft een hoge lob. Wang-Hyuong rent richting de bal. Wang-Hyuong met een sublieme pass. Lee-Hon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hwan-Wang is nu in balbezit. Hwan-Wang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim go kim 46%, Poohangbuch Mingek 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kim go kim - Poohangbuch Mingek 1:1

57e minuut.
Choi-Kim kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayen met de inworp. Lo-Kwoo rent richting de bal. Lo-Kwoo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Hiu-Do, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Chen onderschept slim de pass. Sun-Kyuong rent richting de bal. Sun-Kyuong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hiu-Do de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kim go kim - Poohangbuch Mingek 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim go kim 37%, Poohangbuch Mingek 63%.
kim go kim - Poohangbuch Mingek 2:1