Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Anyeng Heesong JiSungUnited
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 25.5
matig Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Yang-Do passt de bal met de wreef. Hwan-Sun rent richting de bal. Met opzet legt Lee-Son zijn tegenspeler op de grond. Lee-Son is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li onderschept slim de pass. Son-Li passt de bal zonder na te denken. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Anyeng Heesong - JiSungUnited 0:1

19e minuut.
Lee-Shin onderschept slim de pass. Lee-Shin met een sublieme pass. Won-Joon rent richting de bal. Son-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Li draait met de bal, schiet en ... Hwan bokst de bal weg. Hwan speelt de bal door. Yang-Do kopt de bal weg. Chan-Hyuong is nu in balbezit. Chan-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bum-Kun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Song begaat een overtreding. Lo-Song krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Yong-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Hyun rent richting de bal. Yong-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Anyeng Heesong - JiSungUnited 1:1

30e minuut.
Yong-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Li passt de bal zonder na te denken. Lo-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Song geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hwan probeert wanhopig de bal te grijpen. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
96.Anyeng Heesong - JiSungUnited 1:2

36e minuut.
Kwoo-Sun is nu in balbezit. Yong-Hyun onderschept slim de pass. Yong-Hyun met een sublieme pass. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel. Sung-Kuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Dae-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sun onderschept slim de pass. Hwan-Sun speelt de bal door. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Anyeng Heesong 46%, JiSungUnited 54%.
96.Anyeng Heesong - JiSungUnited 1:2

54e minuut.
Yong-Hyun geeft de bal voor. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Son-Li krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dae-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Hyun is nu in balbezit. Yong-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yang-Do, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Anyeng Heesong - JiSungUnited 2:2

72e minuut.
Wang-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Son-Li rent richting de bal. Lee-Shin rent richting de bal. Son-Li is nu in balbezit. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Lee-Shin speelt de bal door. Jee-Lee met een sublieme pass. Lee-Shin speelt de bal door. Son-Li rent richting de bal. Son-Li haalt uit met een fantastische trap. Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Anyeng Heesong 56%, JiSungUnited 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Anyeng Heesong - JiSungUnited 2:2