Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Silesian Pirates Poohangbuch Mingek
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cheng-Chen heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Chen passt de bal zonder na te denken. Hwan-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Sung rent richting de bal. Sung-Sung schiet op doel. Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kun-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Bum speelt de bal door. Hwan-Wang heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Wang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Suzuki haalt uit met een fantastische trap. Joon-Kyung kopt de bal weg. Park-Hyuon is nu in balbezit. Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Joon-Kyung de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Poohangbuch Mingek 1:0

27e minuut.
Cheng-Chen rent richting de bal. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong passt de bal met de wreef. Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Poohangbuch Mingek 2:0

35e minuut.
Cheng-Chen rent richting de bal. Cheng-Chen probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Wang rent richting de bal. Hwan-Wang draait met de bal, schiet en ... Hwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesian Pirates - Poohangbuch Mingek 2:1

36e minuut.
Dae-Kim rent richting de bal. Kun-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Kun-Bum passt de bal in één keer door. Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dae-Sun passt de bal met de wreef. Dae-Kim rent richting de bal. Dae-Kim passt de bal zonder na te denken. Suzuki rent richting de bal. Suzuki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 37%, Poohangbuch Mingek 63%.
FC Silesian Pirates - Poohangbuch Mingek 2:1

57e minuut.
Kun-Bum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sung-Sung rent richting de bal. Ling-Hyuong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ling-Hyuong krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dae-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Kun-Bum rent richting de bal. Suzuki onderschept slim de pass. Suzuki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hwan-Do is nu in balbezit. Wang-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Hyuong met een sublieme pass. Hwan-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wang draait met de bal, schiet en ... Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Silesian Pirates - Poohangbuch Mingek 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesian Pirates 41%, Poohangbuch Mingek 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Silesian Pirates - Poohangbuch Mingek 2:2