Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Club Deagu JiSungUnited
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Lee-Hong rent richting de bal. Jung onderschept slim de pass. Lee-Shin onderschept slim de pass. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dae-Kyung de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wang-Kwoo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lee-Shin de bal. Wang-Kwoo rent richting de bal. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lo-Kwoo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lo-Song met een snelle inworp. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kyung-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen. Lee-Hong springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Dae-Kyung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lo-Song met de inworp. Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lee-Son met een sublieme pass. Lo-Song speelt de bal door. Lee-Hong rent richting de bal. Daar is Lee-Shin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Shin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chyu-Hyun is nu in balbezit. Chan-Hyuong rent richting de bal. Chan-Hyuong met een sublieme pass. Lee-Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Deagu 57%, JiSungUnited 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccer Club Deagu - JiSungUnited 0:0

52e minuut.
Jung onderschept slim de pass. Jung geeft de bal voor. Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin haalt uit met een fantastische trap. Kyung-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Club Deagu - JiSungUnited 0:1

61e minuut.
Wang-Kwoo geeft de bal voor. Inworp. Han-Won met de inworp. Joon is nu in balbezit. Joon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lee-Shin kopt de bal weg. Lee-Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kyung rent richting de bal. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wang-Kwoo met een sublieme pass. Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ... Kyung-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dae-Kyung de bal. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Hong haalt uit met een fantastische trap. Kyung-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Club Deagu - JiSungUnited 0:2

88e minuut.
Wang-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Hong is nu in balbezit. Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dae-Kyung de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lo-Song zal de hoekschop nemen. Jung probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chan-Hyuong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lee-Son kopt de bal weg. Daar is Lee-Shin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Hong is nu in balbezit. Lee-Hong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Deagu 54%, JiSungUnited 46%.
Soccer Club Deagu - JiSungUnited 0:2