Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sang Mingbuk 96.Anyeng Heesong
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Bum-Kun probeert naar een medespeler te passen. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon passt de bal zonder na te denken. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - 96.Anyeng Heesong 0:1

21e minuut.
Bum-Kun is nu in balbezit. Chyu-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Hyun passt de bal zonder na te denken. Soo-Kwon rent richting de bal. Soo-Kwon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sang Mingbuk - 96.Anyeng Heesong 1:1

33e minuut.
Ling-Cheng kopt de bal weg. Sung-Li is nu in balbezit. Sung-Li met een sublieme pass. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - 96.Anyeng Heesong 1:2

36e minuut.
Won-Joon onderschept slim de pass. Won-Joon geeft een hoge lob. Hwan-Sun geeft een hoge lob. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 55%, 96.Anyeng Heesong 45%.
Sang Mingbuk - 96.Anyeng Heesong 1:2

59e minuut.
Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Young rent richting de bal. Yang-Do onderschept slim de pass. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... Kun-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - 96.Anyeng Heesong 1:3

62e minuut.
Lee-Joon rent richting de bal. Sung-Li onderschept slim de pass. Sung-Li met een sublieme pass. Joon-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Joon geeft de bal voor. Kun-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Lee-Joon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Li is nu in balbezit. Sung-Li passt de bal in één keer door. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sang Mingbuk - 96.Anyeng Heesong 1:4

76e minuut.
Sung-Li rent richting de bal. Hatoshi rent richting de bal. Sung-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sung-Li krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do geeft een lange en hoge pass. Hokido probeert de bal aan de voet te houden. Joon-Joon is nu in balbezit. Joon-Joon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hokido geeft de bal voor. Won-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon onderschept slim de pass. Soo-Kwon haalt uit met een fantastische trap. Hwan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sang Mingbuk 57%, 96.Anyeng Heesong 43%.
Sang Mingbuk - 96.Anyeng Heesong 1:4