Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jindo BienHoa FC
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten weak
weak Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Văn Hạnh passt de bal zonder na te denken. Tùng Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martin speelt de bal door. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Hiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - BienHoa FC 1:0

13e minuut.
Marro geeft een hoge lob. Thomasberg is nu in balbezit. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel. Bùi Bình probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godlewski zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình geeft een lange en hoge pass. Bùi Anh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu met een sublieme pass. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Hiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - BienHoa FC 2:0

28e minuut.
Grozăvescu heeft problemen om de bal te vangen. Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu maakt een afschuwelijke overtreding. Grozăvescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 37%, BienHoa FC 63%.
Jindo - BienHoa FC 2:0

53e minuut.
Doeltrap. Hòa Bình met een harde bal richting middenveld. Morchiladze kopt de bal weg. Thomasberg rent richting de bal. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Marro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozăvescu kan de bal niet met de borst controleren. Minh Tú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grozăvescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grozăvescu kan niet meer verder spelen. Ostwald komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bùi Anh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostwald rent richting de bal. Ostwald draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ostwald geeft een hoge lob. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal in één keer door. Thomasberg is nu in balbezit. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Mạnh Tuấn de bal. Marro geeft een lange en hoge pass. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - BienHoa FC 3:0

73e minuut.
Ostwald is nu in balbezit. Ostwald geeft een hoge lob. Bùi Anh is nu in balbezit. Thomasberg onderschept slim de pass. Thomasberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Villa de bal. Villa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jindo - BienHoa FC 4:0

75e minuut.
Ostwald passt de bal in één keer door. Godlewski rent richting de bal. Godlewski speelt de bal door. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jindo 23%, BienHoa FC 77%.
Jindo - BienHoa FC 4:0