Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Any-Any Kwoondos JUNE6622
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Wang-Choi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Choi met een snelle inworp. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Daar is Wang-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wang-Ling geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wang-Choi met de inworp. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea passt de bal met de wreef. Chan-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Young draait met de bal, schiet en ... Kwon-Hyun krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chan-Young onderschept slim de pass. Chan-Young geeft een hoge lob. Wang-Ying kopt de bal weg. Jae-Huyn is nu in balbezit. Jae-Huyn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jae-Huyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lo-Ling komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Yong-Lee kopt de bal weg. Wang-Ying rent richting de bal. Hiu-Kwoon verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kwoo is nu in balbezit. Wang-Kwoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Kwoondos - JUNE6622 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Kwoondos 44%, JUNE6622 56%.
Any-Any Kwoondos - JUNE6622 1:0

53e minuut.
Hiu-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Young rent richting de bal. Hiu-Lee onderschept slim de pass. Hiu-Lee geeft een hoge lob. Wang-Kwoo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bum-Kum is nu in balbezit. Son-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Gui probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Choi met een snelle inworp. Cheng-Tea rent richting de bal. Hiu-Kwoon verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Kwoon geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Kwoondos - JUNE6622 2:0

72e minuut.
Park zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Son-Gui probeert naar een medespeler te passen. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Park passt de bal zonder na te denken. Hiu-Lee geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Son-Gui geeft een hoge lob. Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Kwoondos 44%, JUNE6622 56%.
Any-Any Kwoondos - JUNE6622 2:0