Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTF Kwoochu Gyegye Kwooming
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kwoon-Sin rent richting de bal. Chuyong is nu in balbezit. Chuyong schiet op doel. Kwoon-Sin rent richting de bal. Kwoon-Sin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sung-Hyun met een sublieme pass. Choi-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Li speelt de bal door. Chuyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bum-Lee is nu in balbezit. Chuyong onderschept slim de pass. Kwoon-Sin is nu in balbezit. Chuyong is nu in balbezit. Chuyong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Han-Hyung geeft een lange en hoge pass. Choi-Li kopt de bal weg. Tsun-Do is nu in balbezit. Kwoon-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Sin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sung-Hyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Joon-Bum rent richting de bal. Lo-Jang is nu in balbezit. Joon-Bum onderschept slim de pass. Joon-Bum haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Bum-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Sing heeft problemen om de bal te vangen. Chan-Sing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoochu - Gyegye Kwooming 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoochu 56%, Gyegye Kwooming 44%.
KTF Kwoochu - Gyegye Kwooming 0:1

63e minuut.
Bum-Lee is nu in balbezit. Ling-Kin onderschept slim de pass. Ling-Kin speelt de bal door. Chuyong is nu in balbezit. Chuyong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kwoon-Sin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joon-Bum rent richting de bal. Joon-Bum schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lo-Jang de bal onder controle te krijgen. Dae-Joon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kwoon-Sin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bum-Lee maakt een snoekduik en kopt de bal. Hanata heeft problemen om de bal te vangen. Bum-Kum is nu in balbezit. Bum-Kum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoochu - Gyegye Kwooming 0:2

86e minuut.
Choi-Li rent richting de bal. Choi-Li passt de bal zonder na te denken. Daar is Bum-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyong schiet op doel. Sung-Hyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoochu 39%, Gyegye Kwooming 61%.
KTF Kwoochu - Gyegye Kwooming 0:2