Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Znamynka барса
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ablyametov bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin speelt de bal door. Ablyametov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patyak is nu in balbezit. Patyak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ablyametov de bal. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov verovert de bal door een tackle van achteren. Ablyametov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bogach probeert de bal aan de voet te houden. Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblyashevskiv met een sublieme pass. Patyak rent richting de bal. Patyak haalt uit met een fantastische trap. Sofilkanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Talaverov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaverov passt de bal met de wreef. Daar is Dovbush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolovik is nu in balbezit. Smolovik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Danilovskiy passt de bal met de wreef. Pyatenko is nu in balbezit. Pyatenko met een sublieme pass. Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Znamynka - барса 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 55%, барса 45%.
FK Znamynka - барса 0:1

56e minuut.
Sofilkanich met een harde bal richting middenveld. Husin rent richting de bal. Husin passt de bal in één keer door. Patyak rent richting de bal. Patyak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sofilkanich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sofilkanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pyatenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gerasimyuk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dovbush is nu in balbezit. Dovbush passt de bal zonder na te denken. Bogach rent richting de bal. Patyak onderschept slim de pass. Patyak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Danilovskiy is nu in balbezit. Danilovskiy geeft de bal voor. Chornobryvyi kopt de bal weg. Daar is Ablyametov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ablyametov draait met de bal, schiet en ... Fomin bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Bogach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyak is nu in balbezit. Bogach bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak onderschept slim de pass. Patyak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 49%, барса 51%.
FK Znamynka - барса 0:1