Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
карпати-иссм Alexandrioa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 12.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Oleynik speelt de bal door. Inworp. Dremlyuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemov rent richting de bal. Artemov schiet op doel. Oleynik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oleynik niet meer kan verder spelen. Ostrivny komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Bogach heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Golovin de bal. Golovin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Poklonskiy rent richting de bal. Medvedev verovert de bal door een tackle van achteren. Medvedev speelt de bal door. Pavlik rent richting de bal. Pavlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати-иссм - Alexandrioa 0:1

34e minuut.
Antonov probeert naar een medespeler te passen. Poklonskiy rent richting de bal. Artemov is nu in balbezit. Pavlik rent richting de bal. Pavlik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vetrinnikov geeft de bal voor. Inworp. Golovin met een snelle inworp. Poklonskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklonskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Edmar geeft de bal voor. Simonov rent richting de bal. Medvedev is nu in balbezit. Simonov onderschept slim de pass. Simonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати-иссм 47%, Alexandrioa 53%.
карпати-иссм - Alexandrioa 0:1

48e minuut.
Veremeyev speelt de bal door. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov passt de bal met de wreef. Artemov rent richting de bal. Artemov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Mikhailenko rent richting de bal. Mikhailenko geeft de bal voor. Antonov probeert de bal aan de voet te houden. Pavlik is nu in balbezit. Pavlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vetrinnikov heeft problemen om de bal te vangen. Simonov rent richting de bal. Poklonskiy rent richting de bal. Poklonskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cheberyachko met de inworp. Poklonskiy rent richting de bal. Poklonskiy probeert naar een medespeler te passen. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
карпати-иссм - Alexandrioa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати-иссм 46%, Alexandrioa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
карпати-иссм - Alexandrioa 1:1