Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fjrk FK Znamynka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Danilovskiy speelt de bal door. Homchenovskyy heeft problemen om de bal te vangen. Smolovik rent richting de bal. Smolovik schiet op doel. Ablyametov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ablyametov haalt uit met een fantastische trap. Gay kopt de bal weg. Homchenovskyy geeft de bal voor. Chesnakov rent richting de bal. Chesnakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Talaverov is nu in balbezit. Talaverov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dychko de bal. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik schiet op doel. Lebed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Oblyashevskiv geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krivoshey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pshenichniy is nu in balbezit. Pshenichniy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fjrk - FK Znamynka 1:0

39e minuut.
Davydov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydov geeft een lange en hoge pass. Daar is Oblyashevskiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chesnakov is nu in balbezit. Chesnakov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjrk 61%, FK Znamynka 39%.
fjrk - FK Znamynka 1:0

48e minuut.
Homchenovskyy passt de bal zonder na te denken. Krivoshey speelt de bal door. Dychko rent richting de bal. Ablyametov is nu in balbezit. Ablyametov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Krivoshey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pshenichniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilovskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pshenichniy raakt geblesseerd tijdens het duel. Pshenichniy neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fjrk - FK Znamynka 2:0

64e minuut.
Davydov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chornobryvyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik draait met de bal, schiet en ... Lebed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fjrk 50%, FK Znamynka 50%.
fjrk - FK Znamynka 2:0