Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
карпати-иссм Milan AC 1899
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Kostyukov is nu in balbezit. Kostyukov geeft de bal voor. Klungelig pakt Man`ko de bal. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ostrivny trapt de bal weg. Poklonskiy kopt de bal weg. Klungelig pakt Volovyk de bal. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати-иссм - Milan AC 1899 1:0

45e minuut.
Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Man`ko is nu in balbezit. Man`ko geeft een lange en hoge pass. Zelykh rent richting de bal. Zelykh draait met de bal, schiet en ... Ostrivny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати-иссм 59%, Milan AC 1899 41%.
карпати-иссм - Milan AC 1899 1:0

57e minuut.
Antonov met een sublieme pass. Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev geeft een hoge lob. Simonov rent richting de bal. Simonov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Kostyukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovin probeert naar een medespeler te passen. Simonov is nu in balbezit. Simonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати-иссм 49%, Milan AC 1899 51%.
карпати-иссм - Milan AC 1899 1:0