Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rivne FK Znamynka
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Smolovik passt de bal zonder na te denken. Mishenkivskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Homchenovskyy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Homchenovskyy krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Toran kopt de bal weg. Daar is Smolovik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolovik passt de bal in één keer door. Ablyametov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stepanenko probeert de bal met de borst te controleren. Stepanenko passt de bal met de wreef. Mishenkivskiy heeft problemen om de bal te vangen. Homchenovskyy rent richting de bal. Homchenovskyy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Borisyuk met de inworp. Golovin rent richting de bal. Homchenovskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Homchenovskyy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rivne - FK Znamynka 1:0

19e minuut.
Smolovik rent richting de bal. Smolovik geeft een hoge lob. Bondarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov verovert de bal door een tackle van achteren. Ablyametov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rivne - FK Znamynka 1:1

23e minuut.
Homchenovskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishenkivskiy rent richting de bal. Met opzet legt Homchenovskyy zijn tegenspeler op de grond. Homchenovskyy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stepanenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanenko passt de bal in één keer door. Nesmachniy rent richting de bal. Nesmachniy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stepanenko kopt de bal weg. Golovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesmachniy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nesmachniy krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Nesmachniy verovert de bal door een tackle van achteren. Bogach rent richting de bal. Nesmachniy verovert de bal door een tackle van achteren. Nesmachniy schiet op doel. Sofilkanich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rivne - FK Znamynka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rivne 56%, FK Znamynka 44%.
FC Rivne - FK Znamynka 2:1

48e minuut.
Yevtikhov onderschept slim de pass. Yevtikhov passt de bal met de wreef. Oblyashevskiv is nu in balbezit. Nesmachniy verovert de bal door een tackle van achteren. Nesmachniy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mishenkivskiy geeft de bal voor. Ablyametov is nu in balbezit. Ablyametov met een sublieme pass. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Drozdenko rent richting de bal. Drozdenko speelt de bal door. Oblyashevskiv is nu in balbezit. Nesmachniy onderschept slim de pass. Nesmachniy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ablyametov is nu in balbezit. Stepanenko is nu in balbezit. Smolovik is nu in balbezit. Smolovik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toran de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Golovin rent richting de bal. Nesmachniy rent richting de bal. Golovin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nesmachniy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nesmachniy kan niet meer verder spelen. Vinokurov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rivne 49%, FK Znamynka 51%.
FC Rivne - FK Znamynka 2:1