Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan AC 1899 Alexandrioa
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 13.1
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dremlyuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemov is nu in balbezit. Man`ko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Man`ko krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Artemov met een sublieme pass. Kostyukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogach maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bogach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bogach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Klungelig pakt Simashko de bal. Medvedev rent richting de bal. Simashko verovert de bal door een tackle van achteren. Simashko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vetrinnikov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zubchenko geeft de bal voor. Ivanskiy rent richting de bal. Guzhevskyy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivanskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zubchenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 1899 - Alexandrioa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 1899 44%, Alexandrioa 56%.
Milan AC 1899 - Alexandrioa 1:0

55e minuut.
Veremeyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Veremeyev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veremeyev krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Zubchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ushtan. Zubchenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shpotikov met een snel genomen vrije trap. Kostyukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostyukov geeft een hoge lob. Man`ko kopt de bal weg. Khudobyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 1899 43%, Alexandrioa 57%.
Milan AC 1899 - Alexandrioa 1:0