Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rivne Milan AC 1899
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yevtikhov geeft een hoge lob. Inworp. Ivanskiy met de inworp. Zubchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubchenko haalt uit met een fantastische trap. Husin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Yevtikhov rent richting de bal. Zubchenko onderschept slim de pass. Zubchenko passt de bal in één keer door. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stepanenko rent richting de bal. Odintsov onderschept slim de pass. Odintsov geeft de bal voor. Simashko rent richting de bal. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rivne - Milan AC 1899 0:1

24e minuut.
Poplavskiy geeft een hoge lob. Bondarev kopt de bal weg. Odintsov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Homchenovskyy is nu in balbezit. Homchenovskyy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yevtikhov onderschept slim de pass. Yevtikhov passt de bal met de wreef. Nesmachniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Homchenovskyy is nu in balbezit. Homchenovskyy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rivne 48%, Milan AC 1899 52%.
FC Rivne - Milan AC 1899 0:1

47e minuut.
Zubchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Homchenovskyy is nu in balbezit. Homchenovskyy probeert naar een medespeler te passen. Simashko is nu in balbezit. Simashko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zubchenko heeft problemen om de bal te vangen. Stepanenko probeert naar een medespeler te passen. Man`ko is nu in balbezit. Homchenovskyy rent richting de bal. Homchenovskyy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polischuk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Altman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rivne - Milan AC 1899 1:1

87e minuut.
Poplavskiy rent richting de bal. Poplavskiy geeft een lange en hoge pass. Simashko kopt de bal weg. Zubchenko rent richting de bal. Zubchenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rivne 44%, Milan AC 1899 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rivne - Milan AC 1899 1:1