Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Znamynka Alexandrioa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 11.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Spyridon is nu in balbezit. Ablyametov verovert de bal door een tackle van achteren. Ablyametov speelt de bal door. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Vetrinnikov trapt de bal weg van het doel. Golovin kopt de bal weg. Smolovik rent richting de bal. Smolovik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Znamynka - Alexandrioa 1:0

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Khudobyak niet meer kan verder spelen. Prilepov komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Chornobryvyi probeert naar een medespeler te passen. Artemov is nu in balbezit. Artemov speelt de bal door. Klungelig pakt Pavlik de bal. Pavlik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Borisyuk onderschept slim de pass. Borisyuk passt de bal zonder na te denken. Ablyametov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov draait met de bal, schiet en ... Vetrinnikov heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chornobryvyi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 35%, Alexandrioa 65%.
FK Znamynka - Alexandrioa 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Danilovskiy de bal onder controle te krijgen. Pavlik is nu in balbezit. Pavlik passt de bal in één keer door. Dremlyuk is nu in balbezit. Dremlyuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Oblyashevskiv heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Znamynka - Alexandrioa 1:1

74e minuut.
Danilovskiy is nu in balbezit. Danilovskiy met een sublieme pass. Golovin speelt de bal door. Ablyametov is nu in balbezit. Ablyametov schiet op doel. Paal! Prilepov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Bogach de bal onder controle te krijgen. Smolovik rent richting de bal. Smolovik passt de bal in één keer door. Ablyametov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Golovin speelt de bal door. Pavlik is nu in balbezit. Kruzhilin begaat een overtreding. Kruzhilin krijgt een gele kaart. Pavlik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artemov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bogach heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 57%, Alexandrioa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Znamynka - Alexandrioa 1:1