Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Znamynka карпати-иссм
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov passt de bal met de wreef. Golovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loboyko onderschept slim de pass. Loboyko draait met de bal, schiet en ... Sofilkanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Ablyametov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov haalt uit met een fantastische trap. Atelkyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Znamynka - карпати-иссм 1:0

27e minuut.
Smolovik is nu in balbezit. Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Atelkyn heeft problemen om de bal te vangen. Ablyametov verovert de bal door een tackle van achteren. Ablyametov haalt uit met een fantastische trap. Oleynik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kruzhilin rent richting de bal. Golovin onderschept slim de pass. Golovin speelt de bal door. Simonov rent richting de bal. Simonov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 55%, карпати-иссм 45%.
FK Znamynka - карпати-иссм 1:0

47e minuut.
Mikhailenko kopt de bal weg. Atelkyn heeft problemen om de bal te vangen. Ablyametov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Znamynka - карпати-иссм 2:0

48e minuut.
Edmar onderschept slim de pass. Edmar passt de bal met de wreef. Simonov is nu in balbezit. Simonov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oblyashevskiv de bal onder controle te krijgen. Sofilkanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kruzhilin kopt de bal weg. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov probeert naar een medespeler te passen. Simonov is nu in balbezit. Simonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Golovin met de inworp. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov begaat een overtreding. Antonov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Golovin probeert naar een medespeler te passen. Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisyuk met een sublieme pass. Simonov is nu in balbezit. Simonov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sofilkanich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 56%, карпати-иссм 44%.
FK Znamynka - карпати-иссм 2:0