Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Znamynka ФК Харківські Лев
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Fedorov geeft de bal voor. Borisyuk kopt de bal weg. Belik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smolovik is nu in balbezit. Smolovik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ablyametov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ablyametov probeert naar een medespeler te passen. Belik rent richting de bal. Chornobryvyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chornobryvyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin verovert de bal door een tackle van achteren. Gataulin met een sublieme pass. Maksimyuk rent richting de bal. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ... Paal! Sofilkanich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Znamynka - ФК Харківські Лев 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Maksimyuk de bal. Poliyanchuk is nu in balbezit. Danilovskiy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Danilovskiy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Gataulin rent richting de bal. Smolovik is nu in balbezit. Belik rent richting de bal. Smolovik verovert de bal door een tackle van achteren. Smolovik schiet op doel. Kosilov bokst de bal weg.

37e minuut.
Kruzhilin rent richting de bal. Kruzhilin geeft een lange en hoge pass. Mekhanoshin is nu in balbezit. Ablyametov onderschept slim de pass. Ablyametov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 41%, ФК Харківські Лев 59%.
FK Znamynka - ФК Харківські Лев 0:1

47e minuut.
Kruzhilin is nu in balbezit. Kruzhilin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mazurenko de bal onder controle te krijgen. Ablyametov rent richting de bal. Ablyametov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurenko met de inworp. Balanchuk is nu in balbezit. Balanchuk geeft een hoge lob. Maksimyuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Sofilkanich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chornobryvyi heeft problemen om de bal te vangen. Belik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golovin. Golovin krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Smolovik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin passt de bal zonder na te denken. Maksimyuk is nu in balbezit. Maksimyuk schiet op doel. Sofilkanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Belik probeert naar een medespeler te passen. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik passt de bal met de wreef. Ablyametov is nu in balbezit. Ablyametov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Znamynka 52%, ФК Харківські Лев 48%.
FK Znamynka - ФК Харківські Лев 0:1